\"علي قاسمپور\" در گفتگوي اختصاصي با ميراث‌آريا(CHTN)، ضمن بيان اين مطلب، تصريح کرد: درنظر داريم براي آشنايي بيشتر مردم ايران با صنايع‌دستي ايلام، توليدات بومي استان را در قالب پوستر و CD نيز به شيوه‌اي جذاب به نمايش درآوريم.

وي با اشاره به شهرت جهاني گليم‌هاي نقش‌برجسته ايلام، افزود: درحال حاضر، آوردن نام گليم نقش‌برجسته يکي از راه‌هاي معرفي اين استان به دنيا است.

قاسمپور با تأکيد بر اينکه گليم نقش‌برجسته هنوز نتوانسته‌است به جايگاه واقعي خود دست‌يابد، گفت: اميدواريم با ايجاد بازار بين‌المللي مهران، بازار فروش و توليد اين صنعت انحصاري نيز رونق گيرد.

معاون گردشگري ايلام، در ادامه، با تأکيد بر ترويج استفاده از نقوش تاريخي استان در اين گليم، افزود: با انعکاس جاذبه‌هاي تاريخي و گردشگري، مي‌توان تحولي بزرگ در زمينه توليد گليم نقش‌برجسته ايجاد کرد؛ چنانکه اين اقدام سبب انگيزه بيشتر گردشگران براي خريد اين گليم خواهدشد.

قاسمپور، به‌کارگيري طرح آثار ثبت ملي شده را در بافت اين گليم بسيار تأثيرگذار دانست و تصريح‌کرد: تنها به اين شيوه است که مي‌توان نوع زندگي مردم منطقه، فرهنگ و آداب و رسوم آنها را به شيوه‌اي شايسته به رخ کشيد.

اين مقام مسئول، با تأکيد بر ضرورت اشتغالزايي در نسل جوان ايلامي، پتانسيل‌هاي صنايع‌دستي اين استان را مورد توجه قرارداد و گفت: با وجود اينکه ايلام دومين استان مطرح از نظر منابع نفت و گاز کشور است و نسبت به ديگر استان‌ها از تراکم جمعيتي کمتري برخوردار است، اما هنوز نتوانسته
از نظر اشتغال موفق باشد؛ از اين رو، گليم نقش‌برجسته در صورت معرفي صحيح مي‌تواند جز اشتغالزايي، درآمد قابل توجهي را نيز نصيب ايلام کند.

M/R/111



انتهای پیام/

کد خبر 1386040238